Unicorns & Fairytales
welke autostoel - unicorns & fairytales
Baby musthaves Gezondheid / Health kids musthaves moederschap Musthaves My life Op stap Winactie & Give away

Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

Nu Vince 4 jaar is paste hij niet meer in zijn autostoel. Het werd tijd voor een grotere autostoel. We kozen voor de Rodifix Airprotect van Maxi-Cosi. We waren zeer tevreden van de baby-en peuter autostoel dus vonden we het logisch om de opvolger ook van Maxi-Cosi te hebben. Bovendien scoorde hij goed in de veiligheidstesten en is het wel een naam die je kan vertrouwen.

De juiste autostoel

De juiste autostoel kiezen is niet altijd even gemakkelijk maar wel enorm belangrijk. Veiligheid speelt hier een grote rol. Ik schreef al eerder een blog over je kinderen op een veilige manier vervoeren. Daarin vertelde ik over wat er belangrijk is aan een veilige autostoel, vooral voor baby’s en peuters. Geloof mij, het is écht heel belangrijk. Na mijn blogpost kreeg ik verschillende reacties van mensen die geluk gehad hebben tijdens een ongeval en die het zeer belangrijk vonden dit aan de mensen duidelijk te maken. In de blogpost liet ik ook de autostoel van Lex zien: de Assisfix! Wist je dat er nu een nieuwe versie bestaat? De enige die ingebouwde airbags heeft. Nog veiliger. Kijk dus zeker eens op de blogpost als je wil weten waarop je moet letten.

C1CD2195 78B9 4518 8159 CF9FC2D8B4A0 - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

Een autostoel voor kleuters

Je kind is klaar voor een Groep 2/3 stoeltje van zodra het bovenste bevestigingspunt van de gordel in het huidige Groep 1 stoeltje lager zit dan de schouders. Op een bepaald moment voelen ze zich ook gewoon te groot voor een peuterstoeltje. Vince wou op een bepaald moment ook gewoon een gordel aandoen zoals mama en papa. Kiezen voor een zitverhoger is géén veilige optie en daarom kozen we voor een Groep 2/3 autostoel. De veiligheid op een zitverhoger blijft beperkt tot de gewone gordel. Je kind heeft dan ook geen zijdelingse bescherming, de rug blijft kwetsbaar en ze hebben geen goede hoofdsteun.

Door te kiezen voor een autostoel van die groep voelen ze zich geen peuter meer, en reizen ze toch veilig. In België moeten kinderen in goedgekeurde autostoeltjes meereizen tot ze 135 cm groot zijn. In sommige andere landen ligt de grens zelfs op 150 cm.

9200000081851996 - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

Wat is een Groep 2/3 autostoeltje?

Om op een juiste manier uit te leggen wat nu juist een Groep 2/3 autostoel is en om zo de juiste autostoel te kunnen kiezen ging ik kijken wat een autostoeltje voor grotere kinderen nodig heeft:

 • een comfortabele, zachte zitverhoger
 • een in hoogte verstelbare ruggensteun van 100-150 cm
 • hoofd- en schouderbescherming bij zijdelingse botsingen.

Maxi-Cosi: “Met dit autostoeltje zit de gordel goed vast over de benen. Het bovenlichaam is door de zitverhoger op de juiste hoogte voor beveiliging met de gewone driepuntsgordel. Dit helpt om kwetsbare lichaamsdelen zoals het hoofd en de buik te beschermen.Sommige Groep 2/3 autostoeltjes hebben ISOFIX ankerpunten om het stoeltje stevig in de auto te bevestigen, ook als je kind er niet in zit. Net zoals bij een ISOFIX baby- of peuterstoel maakt dit het stoeltje stabieler en makkelijker te gebruiken. Het biedt echter geen extra veiligheid, je kind zit immers nog steeds in de gewone gordel.Je kind is klaar voor een Groep 2/3 stoeltje van zodra het bovenste bevestigingspunt van de gordel in het huidige Groep 1 stoeltje lager zit dan de schouders. ”

zoom rodifix2 - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

 

Wij kozen de Rodifix Airprotect

Op de Babyboom beurs en andere mamabeurzen kan je vaak alle verschillende autostoeltjes bekijken en uitleg vragen. Wij kozen uiteindelijk voor de Rodifix Airprotect. Deze geeft nog extra bescherming tijdens zijdelingse botsingen. Het is een stoeltje dat je makkelijk kan installeren, veilig is, goed scoorde bij veiligheidstesten en comfortabel zit voor het kind. Naargelang je auto hebben ze nog twee andere modellen die beter passen. Je kan op hun website de juiste autostoel vinden voor je kind en die past in je auto.

A5DF3D10 6567 4831 822B 2350EFE5F5B9 - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

Let op met dikke jassen in de winter

Erg belangrijk en iets wat mensen vaak niet serieus nemen: de dikke winterjas. Doe hem uit! Je kindje zit niet vast ook al denk je dat wel. Bij een botsing maakt die jas niets uit want door de druk wordt die platgedrukt. Maar je kindje zit dan veel te los. Je kan beter een deken over je kind doen of de jas omgekeerd aandoen en de armen er laten insteken.

riempjes zitje - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

bron: veilingverkeer.be

 

Win deze prachtige autostoel Groep 2/3

Is jouw kind ook toe aan een nieuwe, grotere autostoel of heb je er dringend nog eentje nodig voor oma, opa? Gebruik je nu een zitverhoger wegens besparing en wil je toch een veiligere autostoel? Doe dan mee met deze wedstrijd want ik mag van Maxi-Cosi iemand blij maken met dezelfde autostoel als mij. De Rodifix Airprotect in het donkergrijs. Wat moet je doen om deze prachtige stoel twv 150 euro te winnen?

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

Meedoen kan tot en met 16 mei 2018.  De winnaar zal via deze blogpost bekend worden gemaakt. 

 

WINNAAR IS BIRGIT VAN DEN BRUL

 

 


XOXO Nathalie

 

pinit fg en rect red 28 - Een grotere autostoel voor Vince (en win er zelf één!)

You Might Also Like...

84 Comments

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  9 mei 2018 at 06:37

  Hier maken we heel graag kans op voor onze dochter Noor van 4 jaar. Deze lijkt me erg veilig en bedankt voor alle goede uitleg en tips.

 • Reply
  Anna
  9 mei 2018 at 06:37

  Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter Julia.. uiteindelijk zal ze een andere stoel nodig gaan hebben en we zouden er heel blij mee zijn… 😁😁

  Facebook: An Na

 • Reply
  Melissa Mertens
  9 mei 2018 at 06:38

  Top-wedstrijd!!! Laat die “grote jongensstoel” maar komen 😉 Jules zegt zelf dat hij “groot” is nu 😂 Hij is 3,5 jaar en een stevig venteke. Grts!!

 • Reply
  Joyce van Dorp
  9 mei 2018 at 06:39

  Leuk!! Groot gelijk dat je kiest voor een veilige stoel, vinden wij ook erg belangrijk. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje van 4 die toe is aan een nieuwe autostoel. Haar zusje van bijna 2 past nog een tijdje in haar huidige stoel ☺️

 • Reply
  Liesbet
  9 mei 2018 at 06:59

  Met een derde op komst zullen onze autostoelen nog een hele tijd mee moeten gaan. De Maxi Cosi Rodi van onze oudste van vier is een hele goeie, maar derdehandsje. De bekleding valt er steeds af :-). Een nieuwe zou dus heel goed van pas komen!

 • Reply
  Jill Lagast
  9 mei 2018 at 07:05

  Wij doen graag mee! Dan kan ons zoontje leuke uitstapjes maken met oma en hoeft ze niet bang te zijn dat hij niet veilig is 😁

 • Reply
  Sandra
  9 mei 2018 at 07:06

  Ik doe graag mee door jouw heldere uitleh. Ik vi nd het lastig om te bepalen wanneer je de overstap naar een andere stoeltje maakt. Nu weet ik die wel! Wat een prachtige stoel en goede veilige keuze. Zo kan mijn dochter weer verder in een veilig stoeltje. Wij hebben 2 auto’s dus als we er 1 kunnen voorzien met deze…zou dat echt geweldig zijn .

 • Reply
  Katrijn
  9 mei 2018 at 07:10

  Tot nu toe steeds tweedehandsautostoelen in gebruik. Een nieuwe stoel zou eens heel fijn en vooral zo eentje. Ik heb het model nog nooit gezien maar ik ben direct overtuigd geraakt dat deze stoel heel veilig is dus zou hem graag willen winnen voor onze dochter Lou. 😀

 • Reply
  Lynn
  9 mei 2018 at 07:12

  Heel nuttig artikel. Vind ik super goed dat dit aan bod komt op je blog! Ik doe dan ook graag mee om een autostoel te winnen voor mijn Vinz. Gewoon omdat ik het ZO belangrijk vind om mijn klompje goud elke dag veilig te kunnen vervoeren. 🍀🍀🍀

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  9 mei 2018 at 07:20

  Ik was net aan het rondneuzen voor een grotere stoel voor mijn jongste zoontje. Ik zou hem dan ook dolgraag winnen!! Menno zelf zou ook helemaal in de wolken zijn met een stoel ‘zoals grote broer.

 • Reply
  Manon
  9 mei 2018 at 07:21

  Deze zou ik graag willen winnen. Het voelt zo als kijk haar nu maar wil absoluut niet zielig doen. Mijn budget is niet toereikend voor een in mijn ogen goede autostoel, als ik deze zou kunnen winnen zou ik eigenlijk toch fijner autorijden! 🍀 Ik ga heel heel hard duimen.

 • Reply
  Talitha Cornelissen-Siahaya
  9 mei 2018 at 07:24

  Ooo.. deze komt zeker van pas.. onze dochter past bijna niet meer in de 2waypearl. En soms als haar papa haar wilt ophalen kan de pearl niet in zijn auto.. met deze stoel is wisselen van auto kinderspel en wordt ze toch gelukkig veilig vervoerd. Ik zeg duimen voor ons!🍀

 • Reply
  Sara Sticker
  9 mei 2018 at 07:35

  Waw! Mooie uitleg… want al die soorten autostoeltjes zijn echt verwarrend! Wij zijn ook fan van de maxi cosi stoel en deze opvolger zou perfect zijn! Duimen maar! 👍🏻🤞🏻

 • Reply
  Sun
  9 mei 2018 at 07:36

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Yinthe. Ze is weliswaar nog geen 4 jaar maar ze is erg lang voor haar leeftijd waardoor de gewone stoel te klein is geworden maar idd een stoelverhoger alleen vind ik eng omdat ze nog zo jong is. Deze stoel kende ik nog niet en ziet er echt heel mooi en stevig uit. Ik doe dus heel graag mee voor Yinthe zodat ze comfortabel zit maar wel veilig!

 • Reply
  Elke
  9 mei 2018 at 07:39

  Ik doe graag mee voor ons dochterje Louise 🤞 Lenn heeft reeds deze TOPstoel, en ze zal het super vinden als zij ook deze grote stoel heeft zoals broer! Wij duimen 🤞🤞🍀

 • Reply
  Wendy Joep
  9 mei 2018 at 07:46

  Ik doe heel graag mee! Ik ben echt al weken op zoeken naar een goed opvolger van onze MaxiCosi Priori (groep 1) nu onze 3jarige knul daar ook uitgegroeid is. Hij is al ruim 16kg en 106 cm dus moet nu echt over.. zeker nu we bijna met de auto op vakantie gaan naar zuidfrankrijk+spanje. Ik wil hem -uiteraard- zo veilig mogelijk vervoeren, want het is tenslotte mijn kostbaarste bezit, dus ben echt al weken aan het spitten in autostoeltjes testen en aanbiedingen etc. Want tja, de vakantie was al niet goedkoop en een GOEDE autostoel is ook best een uitgave. Had ik net een goeie gevonden, is die overal uitverkocht! Dus wéér aan de slag. Tijd begint nu toch wel te dringen maar nu ik deze blog lees, denk ik toch ook dat deze Rodifix wat voor ons is! En ziet er ook nog eens mooi uit 😉 ook niet onbelangrijk haha. Fijn dat die ook isofix heeft! Extra veiligheid is altijd mooi meegenomen. We maken dus heel graag kans op deze mooie stoel! 🙂

 • Reply
  Lisette keuker
  9 mei 2018 at 07:48

  Wat een super gave winactie..ik doe graag mee voor mn zoontje Roxas. Met zn net 3 jaar en ruin 104 cm past hij ook niet meer innde kinderstoel.. we waren tievallif aan het kijken al voor een nieuwe stlel dus deze winactje komt zeker goed uit!
  Ik volg jullie op instagran en facebook. En zal daar ook even reageren

 • Reply
  Fan (fann.t IG)
  9 mei 2018 at 07:51

  Onze dochter is ook bijna 4 en toe aan een nieuw stoeltje. We zaten ook aan een MC airprotect te denken en als ik Vince zo zie liggen lijkt mij dat een top keuze :). Wij willen deze heel graag winnen zodat we straks tijdens de vakantie een goed afgestemd, veilig en mooi stoeltje hebben voor onze bijna kleuter.

 • Reply
  Patricia Kennes
  9 mei 2018 at 07:52

  Wij zijn ook aanbeland op het punt waar je zou moeten overschakelen naar een groep 2/3 autostoel. Wij waren zo content van onze Axissautostoel dat deze vervangen door een opvolger geen gemakkelijke beslissing is. Deze autostoel stond al in onze top 3 van opvolgers. Door je artikel zijn we nu 100% overtuigd van de Rodifix Airprotect autostoel als waardige opvolger. Thanx

 • Reply
  Marijke Horjus
  9 mei 2018 at 07:58

  Jaa!! Ik doe heel graag mee😃 ons dochtertje Ylva is toe aan een nieuwe autostoel,en ons zoontje Arvin kan bijna in de autostoel van haar😊wij hebben nu ook de Maxi-Cosi voor haar maar ze word echt te GROOT haha🙈Nog 2 maandjes en dan gaan wij met de auto naar vakantie🚗☀️ duss ik ga heel hard duimen 🤞🤗🍀🌸

 • Reply
  Lieke van Melis
  9 mei 2018 at 08:06

  Wauw dit is wel een mega gave giveaway! Nu onze 2e dochter is geboren hebben wij ook een nieuwe autostoel voor Loa nodig!! Ook wij zijn groot fan van maxicosi. Manlief heeft een liefde voor oude auto’s, maar dat betreft ook korte gordels waar hedendaagse maxicosi of peuterstoel niet inpast. Easyfix kent zo’n auto helemaal niet, maar gelukkig heeft schoonbroer die wel aan 1 kant erin kunnen bouwen. Maargoed nu moet daar de maxicosi op. Vandaag worden wij hopelijk uit het ziekenhuis ontslagen maar grote zus kan nu niet mee ons ophalen omdat we geen veilige plek hebben nu. Deze stoel kunnen wij nu dus hard gebruiken. Ik ga duimen (maar nog veel harder dat we gewoon naar huis mogen) 😉

 • Reply
  Floor Verseveldt
  9 mei 2018 at 08:09

  Wat een geweldige actie! Ik zou hier graag kans op willen maken voor mijn ouders. Zodat zij leuke dingen met hun kleinkinderen kunnen doen zoals een dagje weg naar de dierentuin. Dit is nu vaak een heel geregel van wissel van de auto of wij gaan met heel de familie mee.

 • Reply
  Eveline den Adel
  9 mei 2018 at 08:13

  Ohhh wat een leuke actie en wat komt hij op een goed moment.
  Onze zoon Koen is momenteel 3,5 maar is al 1.10!
  Hierdoor is hij al uit zijn eerste, veilige stoel gegroeid. Hij wil inderdaad nog wel graag de geborgenheid van een lekkere stoel, maar begint de gordels zoals papa en mama ook wel heel interessant te vinden…! 😉
  Bovendien wil hij zijn stoel graag overdoen aan z’n kleine zusje, dus nu maar hard duimen voor deze geweldige stoel! 🍀

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  9 mei 2018 at 08:14

  Onze dochter Liselotte is 5 mei vier jaar geworden. Voor haar moeten wij ook op zoek naar een vervolg stoeltje. Zoveel keuzes! Fijn om in je review te lezen dat deze stoel veilig is en waar je op moet letten. Het zou een geweldige prijs zijn om te winnen. Een veilige en makkelijke stoel om Liselotte in te vervoeren.

 • Reply
  Jasmijn
  9 mei 2018 at 08:26

  Dat zou fijn zijn voor Olivia. Kan ze straks net zo lekker zitten als haar grote zus

 • Reply
  Chantal Heeringa
  9 mei 2018 at 08:30

  O heeeel graag!! De rodifix is zo’n fijne stoel! Voor onze oudste van 4 hebben we die al, maar de middelste moet straks ook in zo’n vervolgstoel dus super fijn als we deze zouden winnen en de meiden allebei in zo’n goede veilige stoel vervoerd kunnen worden! 🙂 voordeel van deze stoel vind ik dat de isofix haken er aan zitten, een extra zekerheidje dat de stoel goed vast zit in de auto (bij de oudste die dus in het midden van de bank zit vonden wij dit wel een heel fijn idee!)

 • Reply
  Cindy Framke
  9 mei 2018 at 08:33

  Dat zou ideaal zijn voor mijn dochtertje van 4. Ze wordt al te groot voor de autostoel waar ze nu in zit en ze wil heel vaak op een zitverhoger net als haar grotere zus. Maar dat mag ze nog niet want daar is ze nog te klein voor. Deze stoel zou dan super zijn.

 • Reply
  Marit Kroes
  9 mei 2018 at 08:34

  Ik doe heel graag mee voor de Rodifix! Onze middelste zoon groeit ook uit zijn groep 1 stoel. Zijn grote broer heeft ook een mooie groep 2/3 stoel. Ik vind het zo belangrijk dat ze ook dan nog goed en veilig vervoerd worden! En indd, die winterjassen, ik kan mijn man niet vaak genoeg vertellen dat ze uit moeten, hij neemt dat ook niet serieus! Ik heb hem dit stuk maar weer laten lezen 😉 Nu duimen voor de mooie grote jongens stoel!

 • Reply
  Silke
  9 mei 2018 at 08:34

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Gilles (4 jaar). Hij heeft nog een grote stoel nodig voor in papa’s auto! 🤞🍀🤞

 • Reply
  Misty Dg
  9 mei 2018 at 08:36

  Dit zou super zijn voor mijn dochtertje Lena die volgend jaar 4 wordt.
  Zeker met ons tweede kindje op komst kunnen we haar autostoel nu doorgeven.

 • Reply
  Fallon
  9 mei 2018 at 08:43

  Ik doe zeker mee met deze wedstrijd… Gewoon als een moederdag cadeautje :)? Aangezien ik vorig jaar niets gekregen heb verdien ik dit jaar dubbel zoveel cadeaus 🙂 en de veiligheid van men zoontje is alles waard… Bovendien zijn de autoritten als moeilijk en intensief genoeg 🙂 hahah

 • Reply
  Glendy
  9 mei 2018 at 08:45

  WOW wat een leuke give away zeg.
  Zou de perfecte opvolger zijn van de peuterstoel die ze nu heeft. Want ” ik ben nu wel al groot hoor mama”

 • Reply
  Julie
  9 mei 2018 at 08:47

  Wij doen ook graag mee, ons dochtertje is ook bijna toe aan een nieuwe autostoel en deze ziet er fantastisch uit. Ik heb ook het meest vertrouwen in de producten van Maxi-Cosi, het voelt toch allemaal steviger aan vind ik.

 • Reply
  Jantine
  9 mei 2018 at 08:51

  Wat ern goede en duidelijke blogpost. Wij zouden grasg zo’n mooie en veilige (!) stoel winnen, als de winactie tenminste ook open is voor Nederland. Dan kunnen de kids mooi elkaars plekje in de auto overnemen! Groetjes. Jantine

 • Reply
  Maude
  9 mei 2018 at 09:03

  Deze autostoel zou super zijn voor mijn jongste dochter die binnenkort ook een grotere autostoel nodig heeft!! Wij hebben al 2 exemplaren voor de oudste in donkergrijs en zijn super tevreden van deze stoel! We zouden dan ook graag net dezelfde willen en ook dezelfde kleur! 😍🍀

 • Reply
  Anne Flier
  9 mei 2018 at 09:04

  Wat een duidelijk artikel. Onze dochter is net 3 en binnenkort zullen we dus een grotere autostoel voor haar moeten aanschaffen. Wij hebben ook de Maxi Cosi groep 0 en groep 1 gehad dus hopelijk winnen we hem nu in groep 2/3. Zou fantastisch zijn!!

 • Reply
  Lindsey Roosen
  9 mei 2018 at 09:33

  Wat een super winactie zeg!!! Wat zou dit welkom zijn!!!!
  Onze stoelen zijn ondertussen wel een beetje op! Een nieuwe zou top zijn!

 • Reply
  Mara
  9 mei 2018 at 09:34

  De zoon begint hier ook serieus uit zijn autostoel te groeien. Je blogpost kwam goed van pas, zeker door alle info die je geeft. Ik zou hem het allerliefst ook nog steviger vastzetten dan gewoon in een verhoogje te plaatsen.

 • Reply
  Kimberly
  9 mei 2018 at 09:37

  jaaaa… wij doen ook graag mee! We hebben net zo eentje gekocht en superfan van! Nog een tweede stoel is meer dan welkom voor in mama’s auto… Dus, 🤞🤞🤞🤞 hopelijk winnen we eentje! Hoe megacool zou dat zijn 🚙😎👧

 • Reply
  Melinda Kende
  9 mei 2018 at 10:39

  Wij zouden hier ZO blij mee zijn.
  Max heeft momenteel maar 1 autostoel en die neemt te veel plaats in tussen de 2 maxi cosi’s van de baby’s.
  We zijn dus dringend op zoek naar een nieuwe autostoel die wat kleiner is en past.
  Voor de baby’s moeten we binnenkort ook overstappen naar een grotere autostoel dus 3x eentje kopen is wel heel prijzig. Als we er eentje cadeau zouden krijgen, maakt dat het al iets draaglijker.
  Ik duim superhard!

 • Reply
  Astrid Vercruysse
  9 mei 2018 at 10:44

  Hey, ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Oscar. We hebben nog geen 2/3 stoel dus komt dit zeker van pas! Veiligheid boven alles.

 • Reply
  Sylvia van den Bogaard
  9 mei 2018 at 10:45

  Ik doe echt heel graag mee!! Ons zoontje is nog maar 3.. maar zit al in mt 110. Zn zusje is nu 7 mnd. Mn oudste moet echt in een grotere stoel nu. En dan kan zn zusje binnenkort naar zijn oude stoel. Deze actie komt echt als geroepen !!

 • Reply
  Hanne Demeulenaere
  9 mei 2018 at 10:53

  Dit zou inderdaad fantastisch zijn en is onze favo autostoel. Nu kleine zus er is zou dit zo handig zijn voor broer! Want ze groeit als een kool en zal snel broer zijn stoel in beslag nemen 🙂

 • Reply
  Goele H
  9 mei 2018 at 11:07

  Door de geboorte van mijn zoontje is iedereen in de auto een stoel moeten verschuiven, waardoor mijn zoontje momenteel in onze reserve autostoel zit. Hij zou een nieuwe krijgen voor zijn verjaardag op 20 mei. Eentje winnen zou natuurlijk nog leuker zijn, dan kunnen we met het geld van zijn verjaardag een leuk extra cadeau kopen.

 • Reply
  Elke
  9 mei 2018 at 11:16

  Superleuk! Onze jongste is bijna vier en we hebben deze stoel al voor onze oudste, waar we supertevreden over zijn. De stoel, en ook wel de oudste :-). Het zou fijn zijn moesten ze allebei dezelfde hebben!

 • Reply
  Sara
  9 mei 2018 at 12:57

  Heel graag! Onze 3e is net geboren en zit in de maxi cosi. De middelste heeft nu het stoeltje van de oudste. Onze oudste is net 4 en zit op dit moment in een oud stoeltje die wij lenen van iemand. Dit voelt niet helemaal veilig meer en wij waren al op zoek naar een nieuw stoeltje. Op internet veel verschillende verhalen waar je kind nu in mag zitten. Wij zouden hem dus super goed kunnen gebruiken.

 • Reply
  Birgit
  9 mei 2018 at 13:41

  Wij doen graag mee!! 😃😬🤪 is hier zeker nodig met 2 flink groeiende zonen en een 3e op komst! Is een hele goeie merk ik qua veiligheid en zeker ook handig in gebruik! 👍🏻🤞🏻👌🏻💪🏻

 • Reply
  Andrea
  9 mei 2018 at 13:53

  Dit zouden we heel graag winnen voor onze zoontjes! Een echte stoel waar hij zich geen peuter meer voelt. Wij duimen alvast.

 • Reply
  Tamara V
  9 mei 2018 at 13:56

  Wat een goede tips Die ga ik zeker toepassen. Ik loot heel graag mee voor onze grote kleine man ,veiligheid voor alles 👌🍀❤😍

 • Reply
  Vanessa Raffaëla Sibma
  9 mei 2018 at 14:33

  Fijne review! Mijn zoontje is echt toe aan een goede autostoel. Die hij nu heeft is veilig maar erg onhandig in gebruik. Ook zegt hij vaak niet lekker te zitten.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  9 mei 2018 at 14:34

  Ik doe graag mee, dan kan mijn oudste dochter erin en kan ze haar stoel doorgeven aan de jongste. Handig om hier nog eens te lezen wanneer je moet overschakelen.

 • Reply
  Rebecca
  9 mei 2018 at 19:42

  WoW, wij hebben een zitverhoger voor onze zoon van 6! Deze stoel zou hij dus nog goed kunnen gebruiken.

 • Reply
  Nagels Stef
  9 mei 2018 at 19:49

  Deze zou hier meer dan welkom zijn en zeer goed van pas komen! 😀 prachtig design ook!

 • Reply
  Mike
  9 mei 2018 at 20:37

  Ideaal voor als het petekindje eens wil meerijden als we een uitstap maken! onze kindjes zijn al wat ouder en geen nood meer aan een stoel.

 • Reply
  Mariska Elshout
  9 mei 2018 at 21:49

  Deze Oma zou ook heel graag deze autostoel van maxi cosi willen winnen, zodat mijn 1ste kleindochter haar maxi cosi tobi autostoel kan afstaan aan haar nieuwe nichtje die in oktober geboren mag worden. Dus ga zeker duimen draaien🍀🍀🍀
  Ik zeg veiligheid voor alles!!!!!

 • Reply
  Demeilliez Frederic
  10 mei 2018 at 00:41

  Prachtige autostoel 🙂 Iets voor ons dochtertje! We hebben 2 auto’s, maar hebben maar 1 stoel. Dit zou zeker van pas komen!

 • Reply
  Tamara Schepens
  10 mei 2018 at 06:45

  Deze give away komt als geroepen! In juli beval ik van ons tweede kindje en er staan op de geboortelijst zo’n twee autostoelen groep2/3 te blinken, voor ons oudste zoontje, die binnenkort zal moeten doorschuiven naar een groter formaat van stoel.

 • Reply
  Sanne soleil
  10 mei 2018 at 07:40

  Otis kan wel een maatje groter gebruiken. Maar telkens weet ik niet welke. Goed om dit artikel te lezen!

 • Reply
  Nele Vdb
  10 mei 2018 at 09:50

  Oh, deze zou van pas komen. We gebruiken de autostoel momenteel voor onze dochter, waardoor onze zoon van vier zich in een stoeltje moet zetten die we lenen van familie. Maar deze stoel is al tien jaar oud en heeft echt zijn beste tijd wel gezien. Ik betwijfel ook dat hij wel nog aan de strenge voorschriften van vandaag voldoet. Als ik hem zou winnen zou ik deze stoel onmiddellijk vervangen door dit veiliger exemplaar!

 • Reply
  Ellen Van Cauwenberge
  10 mei 2018 at 11:24

  Ik zou heel graag meedoen voor ons zoontje, zodat ook Omie een stoeltje in haar auto heeft om hem veilig te kunnen vervoeren <3

 • Reply
  kempenaers anita
  10 mei 2018 at 12:02

  leuke actie, mijn jongste kleinzoontje is ook dringend toe aan een nieuwe autostoel dus deze zou goed van pas komen

 • Reply
  brants harry
  10 mei 2018 at 12:03

  mooie actie, moet af en toe mijn kleinkinderen vervoeren en de autostoel van de jongste moet ik vervangen, dus zou goed van pas komen

 • Reply
  Katrien Adams
  10 mei 2018 at 12:36

  Wij hebben zo’n autostoel voor onze beide kindjes en zijn daar zéér tevreden over. Daarom zou ik er graag zo eentje winnen om hem kado te geven aan mijn doopkindje Tim

 • Reply
  Kim van der Marel
  10 mei 2018 at 12:45

  Beste Nathalie,

  Wij zouden deze prachtige veilige stoel graag winnen voor onze oudste zoon Ravel! Net als jij heb ik twee prachtige boys die groeien als kool! Daarom lees ik altijd graag je Posts op Facebook.
  Groetjes Kim

 • Reply
  Lo nneke
  10 mei 2018 at 12:46

  Oeh thanks voor je blog dat scheelt heel veel uitzoekwerk in de winkel. Ik zou er graag een winnen voor onze zoon cas. We zijn net verhuist van amsterdam naar de bollenstreek waar heel veel grote vrachtwagens rijden. Elke keer weer een schrikmomentje als je langs ze moet op die landweggetjes. Maar met een stevig stoeltje van maxicosi zal ik met een geruster hart rijden

 • Reply
  Alyt van der Heide
  10 mei 2018 at 13:01

  Doe graag mee voor mijn neefje. Hij groeit snel en een nieuw groter en veilig autostoeltje zou geweldig zijn.
  En ja maxi cose is een topmerk. Daar heb ik vertrouwen in.

 • Reply
  Niels
  10 mei 2018 at 13:10

  Wauw dit zou super zijn als cadeautje voor mijn zusje die zwanger is. Hopelijk maak ik deze kans!!

 • Reply
  Delfien Vanneste
  10 mei 2018 at 19:11

  Wat een leuke wedstrijd! Ons zoontje mag bijna veranderen van autostoel dus het zou wel heel leuk zijn om te winnen!

 • Reply
  Eve
  10 mei 2018 at 21:07

  Waw dit zou fantastisch zijn voor onze 2de spruit in spé 🙂

 • Reply
  Marian B
  10 mei 2018 at 21:31

  Dat is een mooie stoel! Mijn dochtertje is wel toe aan een nieuwe grotere stoel. Deze kunnen we dus goed gebruiken, Bovenden is het een merk waar ik zeker wel vertrouwen in heb. Ik doe dus zeker graag mee.

 • Reply
  J.
  11 mei 2018 at 07:14

  Heel erg graag! Dringend op zoek naar dé ideale autostoel voor ons zoontje! Hij wordt zooooooo snel groot…

 • Reply
  Miekske Dingens
  11 mei 2018 at 10:36

  Wat fijn! Heel graag een kansje! We hebben dezelfde autostoel, enkel zonder Isofix, helaas blijft deze niet stevig staan, en waren we al eens rond aan het kijken voor een beter vastzittend model. Dus fingers crossed op wiebelloze autoritjes!

 • Reply
  Eve
  11 mei 2018 at 12:38

  Tessel wil heel erg graag naar een grote meiden autostoel, die heeft ze bij oma al, maar bij mij nog niet. Ik ben dus al weken op zoek naar een model en ik kan je zeggen, ik ben echt autstoelzoekmoe 😛 Met jouw onwijs gave winactie kan je precies de stoel winnen waar ik mijn oog op heb laten vallen, denk ik (er zijn zo-veel stoelen! 0_o). De specs zijn goed en hij ziet er mooi uit. Als ik hem zelf zou moeten kopen, zou ik er even voor moeten sparen 🙂 Dus ik hoop dat ik hem win!

 • Reply
  Marita Cuypers
  11 mei 2018 at 13:22

  Om onze kleinzoon veilig in de auto te vervoeren, hebben we graag een goede autostoel. Degene die we hebben begint een tikkeltje te klein te worden, dus zou deze ideaal zijn.

 • Reply
  Andy E
  11 mei 2018 at 17:56

  Mijn zoontje groeit als kool en daar hoort een nieuwe autostoel bij. Deze zou net goed voor hem zijn. Veilig vervoeren in de auto is echt heel belangrijk, en daar hoort een gepaste autostoel bij. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Sofie Van den Branden
  12 mei 2018 at 10:06

  Wij hebben het grote lot al gewonnen met onze Vinn, maar een extraatje is altijd welkom ;)!
  Safety first 👊🏻!

 • Reply
  emmy
  13 mei 2018 at 16:53

  Ja lijkt me leuk voor mijn zoontje, dan kan hij ook eens mee met oma zonder dat we met die autostoelen moeten gaan sjouwen. fingers crossed!

 • Reply
  Wendy
  14 mei 2018 at 00:30

  Ik moet meermaals per week mij nichtjes van school afhalen, maar de ene autostoel is stilaan te klein aan het worden voor mijn jongste nichtje (of liever: mijn nichtje is te groot aan het worden voor de autostoel). Het is niet enkel ik die dit opmerkt, maar ook mijn nichtje zegt het elke week: “tantie, jij moet eens een nieuwe stoel kopen hé, want die is veel te klein”. Dit winnen zou dus supergoed uitkomen!

 • Reply
  Linda
  14 mei 2018 at 23:05

  Dit zou echt fantastisch zijn om te winnen. Ik heb nu een oude stoelverhoger in de auto liggen, maar die is lang niet zo veilig en is hoognodig aan vervanging toe. Ik heb vaak kinderen in de auto. Sowieso mijn eigen dochter, maar zij is anderhalf en heeft nu nog haar eigen stoel. Daarnaast heb ik mijn nichtjes geregeld over de vloer en ik begeleid kinderen met ontwikkelings- en gedragsproblemen en dit doe ik bij mij aan huis. Ik haal de kids vanuit school of vanuit hun huis. Ik breng ze ook weer thuis en ik maak vaak een uitje met de kids. Ik zou hier zo mee geholpen zijn! 🙂
  Even iets anders, ik vind de stoel van Lex echt geweldig!! Ik ben nu 20 weken in verwachting van onze tweede en over een tijd moet er dus een tweede autostoel komen, ik hou deze even in mijn achterhoofd.

 • Reply
  Maaike J. Diderique
  15 mei 2018 at 07:14

  Dit klinkt als een goede stoel voor mijn dochtertje! Voor haar doe ik dus mee!

 • Reply
  Trotsema fati
  15 mei 2018 at 18:39

  Ik waag graag een kansje voor mijn zoontje hij is uitgegroeid uit zijn oude autostoel en tijd voor een nieuwe stoel!!

 • Reply
  Linda Smeets
  16 mei 2018 at 20:13

  Wij hadden voorheen geen auto dus ook geen autostoel nodig. Nu wij sinds kort een auto hebben zijn wij nog op zoek naar een geschikte stoel voor onze dochter. Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply
  Wilma
  16 mei 2018 at 23:39

  Als ik kijk naar vroeger toen gingen onze kinderen hup gewoon achterin de auto .Niets geen verplichting Gelukkig zijn die tijden toen veranderd en dus willen we onze kleindochters nu ook veilig in de auto meenemen !!!

 • Reply
  Tessa Lowie Lucas
  17 mei 2018 at 17:53

  Oh wauw!! Dit is echt een winactie die mij roept 😉 ons zoontje groeit als onkruid (jep heeeel vlug dus) en hij verdient toch wel een mooie grote jongens stoel! Dus deze winactie komt zeer goed van pas! Want veiligheid is toch het belangerijkste! Wij duimen met al onze duimen! Ik wil eens iets winnen!! 😀

Leave a Reply

Read previous post:
Met Lex in de grote jongenskamer van Vince

Ik was het beu... zwart en wit. Ik wou kleur en Vince ook. Nou ja, ik spreek in zijn plaats....

Close