Unicorns & Fairytales
My life

Day Zero Project: Zomertag

Tijd om eens aan één van mijn doelen te beginnen. Ik zag deze tag bij Meisje Eigenwijsje . Gezien het “niet zo op zomer lijkend weer” ideaal om toch een beetje het gevoel te hebben dat het zomer is. Here we go…

Het is warm, de zon schijnt, je zit op een terrasje, wat drink je? Ongetwijfeld een lekkere cava! Een tweede optie is een rosé wijntje en een derde optie is een verfrissende cocktail. Een tip als je eens een ander smaakje wil: Martini Bellini. Een lekkere perziksmaak en licht bruisend. Serveer best ijskoud met nog wat ijsblokjes erbij!

 IMG 2337 300x300 - Day Zero Project: Zomertag wine 225x300 - Day Zero Project: Zomertag

IMG 2326 225x300 - Day Zero Project: Zomertag

Stel je voor: een heerlijke lange warme zomeravond, wat doe je dan het liefst? In de tuin zitten met vrienden of gezellig met zijn tweetjes (of drietjes). Liefst zou ik dan nog in het buitenland zitten. Daar lijken die warme zomeravonden nóg beter.

Ontbijt: binnen of buiten? Liefst buiten maar manlief zit niet graag buiten dus gebeurt dit zelden. Maar hoe heerlijk is dat niet wanneer je op reis bent en ‘s morgens je ontbijtje kunt nuttigen in de buitenlucht? *ZUCHT*

Een lange broek, een zwierig jurkje of een jumpsuit, wat draag jij het liefst met dit weer? Een jurkje of jumpsuit. Allebei voordelen en nadelen. Nadelen: vele leuke jurkjes schijnen vaak door (vind ik) waardoor je geneigd bent een “onderjurkje” aan te doen. Warm!  Een jumpsuit is dan op zijn beurt niet plasvriendelijk en als je veel drinkt …Hihi

IMG 2174 225x300 - Day Zero Project: Zomertag

Wat ligt er voor jou op de barbecue? Een stukje vis, hamburger, kip of pikant worstje! Die verschillende kleurtjes van worst van Albert Heijn zijn mijn lievelingsworstjes! En dan als afsluiter een BANAAN! Hmmmm heerlijk, gebakken banaan met Gran Marnier of ander likeur en een bolletje ijs erbij…. Zon waar ben je? Ik wil BBQ-en!!! Maar waar ik nog meer van kan genieten zijn gemengde slaatjes. Niet gewoon tomaat, komkommer, blaadjes sla, nee echt originele slaatjes!

Let’s talk nailpolish! Welke kleur draag je nu het liefst? Op je vingers of op je tenen? Beide de zelfde kleur of hoeft het niet te matchen? Ik heb er een leuke op het moment. Een lakje met ‘sugar effect’. Heel mooi. Wel niet zo zomers. Ik vind wel dat het moet matchen met je tenen maar dat is mijn mening. Ik heb ook een leuke pastelgroene die ik wel leuk vind als zomers kleurtje. Je kan hier mijn lakjes bewonderen.

nails1 225x300 - Day Zero Project: Zomertag

Je staat bij je favoriete ijssalon, even tijd voor wat verkoeling. Wat bestel jij? Sorbetijs of cocos/mango/meloen/bosvruchten. Die smaakjes zijn helemaal zomerproof!

Strand, zwembad, of je eigen achtertuin? Strand en zwembad! Ik ben al vaak naar een hotel gegaan waar er én een stukje strand is én een zwembad. Ik hou van het strand voor deze redenen: het gevoel van warm zand onder mijn voeten (+ gratis scrub!) , een ligbedje met uitzicht op de zee en een leuk muziekje in de oren, volleybal spelen en lopen op het zand. Maar als ik wil gaan zwemmen verkies ik het zwembad want ik ben namelijk bang in de zee. (I know…)

Je ligt te slapen en dan ineens hoor je het: een MUG. Deel nu je beste anti-muggen-tip. Ik heb net een toestelletje gekocht dat door middel van trillingen de muggen zouden buiten houden. Nog even afwachten of het werkt! Als het werkt deel ik het met iedereen!

Dan nog een paar aanvullende vragen:

Ga je op vakantie, zo ja waarheen? Nee, in april ben ik bevallen van ons eerste zoontje en we vinden het nog wat te vroeg om al op reis te gaan.

Heb je een zwembad in de tuin? Wederom nee… Jammer! Maar als we een zwembad zouden hebben in de tuin, zou er geen plek meer zijn voor iets anders. Wel zo’n klein opblaasbaar ding, dat hebben we wel.

Favoriete zomeroutfit van je kindje?

Een coole short met ruitjes en een shirtje met leuke zomerprints als we van huis gaan! Als we lekker thuis blijven een zomers rompertje Niet te vergeten een schattig hoedje of stoer petje!

657 225x300 - Day Zero Project: Zomertag IMG 2497 300x300 - Day Zero Project: Zomertag

Leukste vakantie als gezin tot dusver? Ik kijk er al vol ongeduld naar uit!

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply