Unicorns & Fairytales
autumn7 - Autumn cozyness & WIN
fashion kids fashion mama My life Personal Winactie & Give away

Autumn cozyness & WIN

Eigenlijk houd ik meer van de lente en de zomer maar als er in de herfst droge dagen zijn dan kan ik echt wel genieten van de herfst. De afgelopen dagen waren heerlijk. Ook thuis kan je het gezellig maken…You gotta love autumn! 

 

De kleuren die je dan overal ziet zijn fantastisch. Ik kan vaak genieten van het uitzicht. Hoe mooi is de natuur?! Heerlijk vind ik het. Vooral om dan is het bos rond te lopen. Al die kleuren. We gingen dan ook op een mooie droge herfstdag wandelen in het Peerdsbos in Brasschaat en in het park van Schoten. Daar hebben we diertjes zitten. Vince vond het allemaal dik oké. We love autumn!

autumn12 - Autumn cozyness & WIN

autumn11 - Autumn cozyness & WIN

autumn9 - Autumn cozyness & WIN

autumn8 - Autumn cozyness & WIN

autumn1 - Autumn cozyness & WIN

Tijd voor kaarsjes in huis. Ik heb verschillende soorten, vooral geurkaarsjes. Heerlijk. het geeft meteen sfeer.Dikkere pyjama’s zijn altijd welkom maar het mag nog niet te warm zijn. Deze pyjama’s van Eskimo kregen we beiden toegestuurd. Een beetje twinning , right? Allebei onesies. Je kan de hele collectie van Eskimo *HIER* bekijken. Wist je dat het deze week “de week van de pyjama” is?

autumn211 - Autumn cozyness & WIN

autumn23 - Autumn cozyness & WIN

autumn20 - Autumn cozyness & WIN

autumn19 - Autumn cozyness & WIN

autumn18 - Autumn cozyness & WIN

autumn17 - Autumn cozyness & WIN

autumn16 - Autumn cozyness & WIN

In de Action kocht ik deze leuke sloffen, lekker warm en toch stylish. Ik kon ook deze reuzeslof niet laten staan. Het lijkt een knuffelbeest maar eigenlijk is het een voetenwarmer. Beiden voor een zacht prijsje (nog geen 5 euro). Zo kan ik onder een dekentje en met een voetenwarmer genieten van een warme kop chocolademelk (nomnom).

autumn13 - Autumn cozyness & WIN

autumn15 - Autumn cozyness & WIN

Ik hou van sfeer in huis tijdens de donkerdere dagen. Ik was al lang fan van de letterlampen en nu hebben ze er in de Hema. Ze zijn wel snel uitverkocht. Ik heb de ster kunnen bemachtigen en die is heel leuk. Nu staat ze in de woonkamer en Vince vind het geweldig. “Mooi”, zegt hij dan. Later kan hij in zijn kamer staan.

autumn - Autumn cozyness & WIN

<<<<< WIN WIN WIN >>>>>>

Wil jij ook twinnen met je kid ? Win dan hetzelfde setje Pyjama’s van Eskimoo.

Via facebook

❤ Het zou leuk zijn moest je Unicorns & fairytales liken
❤ Zet onder de winactie foto in de comments hoe jij het gezellig maakt tijdens de herfst.
❤ Voor een extra kans kan je de foto ook delen op je eigen pagina.

Via Instagram

❤ Volg Unicorns&fairytales (@nathalieke7)
❤ Like de originele foto van de winactie.
❤ Tag een vriend en zet iets in de comments
❤ Indien je de foto wil reposten, vergeet mij dan niet te taggen en hashtag #nathalieke7lovesautumn

Via mijn blog

❤ Laat in de comments na hoe jij het gezellig maakt tijdens de herfstmaanden.

 

De winactie loopt tot en met woensdag 11 november en zal donderdag 12 november bekend worden gemaakt via de facebookpagina van Unicorns & Fairytales. Veel succes! 

 

Hoe maak jij het gezellig tijdens de herfstmaanden? 

XOXO Nathalie

pinit fg en rect red 28 - Autumn cozyness & WIN

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  Lisa spanjaards
  3 november 2015 at 08:19

  Wat leuk!! De herfst maanden vind ik altijd heerlijk, vooral nu mijn dochter bobbi is geboren. We wandelen de hele dag. Vaak door het bos, ze vind dat echt heel erg leuk! Dan lekker naar huis warme chocomelk en een fles voor mijn meisje en dan knuffelen op de bank❤️

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 16:00

   Oh dat klinkt echt leuk!

 • Reply
  Marieke Boersma
  3 november 2015 at 08:31

  Wat een leuk blog!
  En die pyjama’s heeeeerlijk! kunnen we daarin niet naar ons werk?
  Ik en mijn 2 jongens zijn dol op warme choco! het liefst kruipen we er in! 😉
  Met uiteraard veelste veel slagroom en heel veel mini marshmellows!
  Ook maken we zondags vaak een wandelingetje door het bos, prachtig nu met al die gekleurde bladeren.
  Ik ben alleen niet fan van het opstaan in de kou en het donker..brrrr maar misschien maakt deze Pyama dat weer een beetje goed? 😉
  Fingers crossed!
  Ik ga je nog even een comment doen op insta, leuk!! *mriiek88*

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 16:00

   Ja ik hou ook niet van die donkere dagen. Ik hou van licht… Maar jah…

 • Reply
  lynn
  3 november 2015 at 09:54

  De herfst is mijn absoluut lievelynnsseizoen. Kan niet missen dat mijn zoontje in oktober geboren is. Wij genieten tijdens de herfst van een cosy home…kaarsjes aan lekker luieren in de pj’s en verder spelen en knuffelen met mijn klein knulletje. Zaaalig! Een heerlijk gezellige onesie komt dan altijd wel van pas om het nog extra gezellig te maken 🙂

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:59

   Geweldig he, de kindjes die in oktober geboren zijn, zijn de goei! hihihihi

 • Reply
  Cathelijne
  3 november 2015 at 10:31

  Ik haat de herft! The automn blues: elk jaar present..
  Dekentje, kersenpitkussen, fleece, … Alles om me warm te houden 😉
  Gezellig? Niet echt dus, maar ik hou vol tot de lente, haha!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:58

   Ik begrijp je hoor. Ik kan er ook maar van genieten tot de blaadjes er bijna af zijn en het begint te regenen en dan heb ik het gehad…

 • Reply
  Marieke
  3 november 2015 at 10:34

  Gezelligheid tijdens de herfst? Enkele dingen die bij me opkomen en die mijn herfstavonden typeren…
  Een lekkere, warme pyjama; mijn lievelingsdekentje; de haard die knettert (indien het al vriest); kaarsjes die branden; de zon die toch nog binnen schijnt; mijn dochtertjes die mee samen knuffelen en duimend tegen me aan liggen onder het dekentje… niets is beter dan dan!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:58

   Klinkt heerlijk!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  3 november 2015 at 12:27

  Mijn favoriete herfstmoment is ‘s avonds als de houtkachel aan is en ik niets meer hoef!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:57

   Jaa dat kan ik geloven!!!

 • Reply
  Rory
  3 november 2015 at 14:33

  Wat een superleuke winactie en wat een waanzinnig mooie en leuke foto’s! Ik doe graag mee. Ik zie mijzelf en mini-me wel gaan in zo’n leuke combi! Ik heb wat moeite met de herfst omdat het echt een afscheid va de zomer is. Aan de andere kant biedt het zoveel fijne mogelijkheden: lekker een rondje Naarden-Vesting. Veel frisse lucht van de bomen opsnuiven. Herfstblaadjes uitzoeken en verzamelen met peuter. Guilty pleasure: met zijn drietjes het café in voor een onvervalst bockbiertje (papa en mama dus; peuter krijgt water of toe maar, soms en appelsapje).

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:57

   Klinkt heel gezellig! Bedankt voor het compliment.

 • Reply
  Lieke
  3 november 2015 at 14:52

  Wat een leuke foto’s! Geluk straalt ervan af! Ik doe graag mee, ik geniet ervan als ik s’avonds lekker met een dekentje op bed ligt met de openhaard en kaarsjes aan en vriendlief die bij me ligt en Mason lekker boven in zijn bedje!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:57

   Mason is een leuke naam! Hebben jullie een openhaard? Wat leuk!

 • Reply
  Veronique
  3 november 2015 at 20:40

  Gezellig samen in de zetel onder een warm dekentje en een lekker potje thee! En natuurlijk… Heel de dag met die ongelofelijk comfortabele pyjama aan! We ❤️ PJ’s!!!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:56

   Jaaaaa, gewoon een hele dag relaxen!

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  3 november 2015 at 22:08

  Eerst een leuke gezinswandeling in het bos en het dan thuis in de warmte gezellig maken met kaarsjes, warme chocomelk en een gezelschapsspelletje!

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:56

   Leuk seg! Helemaal zin in!

 • Reply
  Isabel
  4 november 2015 at 00:24

  Ik probeer het gezellig te maken met kaarsjes en chocomelk, met een film bekijken onder een dekentje, knutselen met de oudste dochter en een bad nemen met de jongste, met een kop soep na een herfstwandeling, … En met gezellig luieren voor de tv in onze pyjama! 🙂

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 15:56

   Ooooh klinkt superleuk!

 • Reply
  ann raepsaet
  6 november 2015 at 17:28

  Omdat ons leven er anders uitziet sinds het blijde intreden van helena, heeft onze gezelligheid ook een andere vorm aangenomen 🙂 uren gezellig in de zetel sjnoezelen, op het gemak serietjes kijken, tot s middags in bed liggen en overdag lange badjes pakken zit er niet meer in. MAAR ik kijk er nu wel al naar uit om samen met mn wilde beertje (zo noemen we haar) de kerstboom te versieren, we gaan wandelen en verzamelen blaadjes in het park, pannekoeken gaan eten (niet te lang, echt gewoon eten en weg 🙂 ), kijken smorgens samen naar de donkerroze lucht,…Dat is onze nieuwe vorm van herfstige gezelligheid

 • Reply
  Rianne
  6 november 2015 at 21:46

  Na een fikse stevige wandeling door het bos, samen moe thuiskomen, laarzen uit, handjes wassen, en op de bank ploffen. Mama vult voor ieder een bakje met pepernoten, wat drinken en we kruipen heerlijk tegen elkaar aan. Lekker opwarmen, nagenieten. En het liefste willen de meiden dan nog voorgelezen worden. En dat doet deze mama graag.

 • Reply
  Mies
  9 november 2015 at 17:11

  Ik wil mijn dochter verrassen met een leuk gezellig pakketje. Ze verblijft momenteel in Estland. Het zou leuk zijn deze onesie te winnen als cadeautje onder de kerstboom.

 • Reply
  Giese
  10 november 2015 at 08:32

  Wij maken het thuis graag gezellig met een jazzmuziekje op de achtergrond, alle kleine gedimde lichtjes aan, kaarsjes aansteken die dansen op de muziek en dan afhankelijk van ons humeur, serveren we voor onszelf een warme verse thee/choco of een rood wijntje… Nu van mij is het op vandaag een warme thee/choco daar ik Mommytobe wordt 😉 en dan volgt mijn ventje mij daar meestal in. Lekker de fleece plaid op ons en soms een kersepitje erbij met een goede film en de avond kan niet meer stuk… X

 • Reply
  S. Brissinck
  10 november 2015 at 20:15

  Wij genieten tijdens de herfst enorm van kleine dingen. Zoals lekkere verse soep maken, pannenkoeken en wafels bakken, verse chocomelk met echte chocolade maken …. . Samen met het hele gezin genieten van een leuke film, een lekker glaasje wijn (of appelsap voor ons kleine ventje). Op zondag eens de tijd nemen voor een heerlijk uitgebreid ontbijtje. Verse koeken gaan halen bij de bakker. Spek met eitjes. Noten rapen in het bos en er een notencake van bakken. Heerlijk warm bad nemen, kaarsjes op de badrand zetten. En als het toch eens regent, dat deert ons niet. Onze kleine man mag zich vuilmaken en springen in de plassen. Waar dienen die leuke regenlaarsjes anders voor? 🙂

Leave a Reply

Read previous post:
Diary 20 met een belangrijke boodschap

Deze week was een speciale week. Ten eerste de week waarin ik 30 jaar werd en ten tweede de week...

Close