Hij staat al ruim een jaar bij ons en ik blijf hem zo mooi vinden: onze teepee van Kate Moozle. Een leuk plekje waar Vince en Lex kunnen zitten en spelen. Momenteel staat hij in Lex zijn kamer. Ik mag van Kate ook iemand heel blij maken… // We’ve got it almost a year now and we are still so happy with it: our Kate Moozle teepee. It’s a nice place where Vince and Lex can sit and play. For the moment the teepee is in Lex’s room. I’ve teamed up with Kate and she’s giving away a teepee to one of you!!

 

Een teepee, een leuk plekje voor de kids // a cosy place for kids

Een teepee is een echte eye catcher en kan overal wel een plekje opeisen vind ik: in de woonkamer, speelkamer, kinderkamers… zelfs buiten. Al zou ik hem niet meteen buiten zetten omdat ik niet wil dat hij vuil wordt. Maar goed, wij hebben er al zoveel plezier aan gehad. Wij hebben de middelgrote van Kate Moozle. De midi. Ze heeft nog een kleinere en een grotere. Die grote is echt enorm leuk maar paste niet in onze vorige woning. Maar zeker aan te raden wanneer je er samen met je gezin in wil zitten of meerdere kinderen hebt. De teepee die wij hebben is ook ideaal. Je kan er als volwassene makkelijk mee gaan inzitten.

> A teepee is not only an eye catcher, it’s so much fun. You can put it in your living room, kidsroom, playroom and wherever you want. Even in de garden. We had so much fun already with our teepee. We have the midi size. There is a smaller and a bigger one. We love the big size but it didn’t fit our previous home. However, I can recommend it when you have a big family. 

teepee - unicorns & fairytales

Verschillende formaten // different sizes

Moozlehome heeft 3 verschillende formaten: een regular size, een midi size en big size. Wij hebben de midi. Het leuke aan de teepee is het raampje. Dat maakt het gezellig. Hij is stevig vanwege zijn 4 stokken die verbonden zijn onderaan. daardoor schuift hij niet weg. Op de website van Kate staat ook een handig overzicht van hoe je de teepee het beste knoopt.

< Moozlehome has 3 different sizes: regular, midi and big. We have the Midi. It has a window and that makes it so cosy. It doesn’t move and it’s strong. You can find the best way to put up your teepee at her website.

teepee - unicorns & fairytales

Je teepee decoreren // decorating your teepee

Je kinderen vinden het dan wel leuk om in te spelen, maar jij gaat er ook veel plezier aan beleven denk ik. Ik alvast wel! Het decoreren is enorm leuk. Je kan er verschillende speelmatten inleggen, garlands aanhangen enzovoort. Op mijn Pinterest bord ‘teepee decoration‘ staat enorm veel inspiratie

> Your kids like the teepee for playing, you will love it to… You can decorate it over and over again. You can use different playmats, garlands etc… You can find many inspiration at my Pinterest board teepee decoration

 teepee - unicorns & fairytales

teepee - unicorns & fairytales

 

Teepee met motief of andere kleur // teepee with a print or different color

Bij Moozlehome heb je ook andere motieven en andere kleuren. Zo kan je ook je teepee laten personaliseren. Het is zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen in Kate haar shop. Ze maakt ze ook allemaal zelf en komt oorspronkelijk van het Verenigd Koninkrijk. Nu woont ze al enkele jaren in Amsterdam. Ben je van de buurt? Dan kan je de teepee ook gaan afhalen.

> You can also find some other designs and colors. You can personalize your teepee. It’s definitely worth taking a look in Kate’s shop. She makes it herself and she’s located at Amsterdam. So when you are nearby, you can always collect yours in person.

teepee - unicorns & fairytales

Win a regular size teepee

Omdat het Valentijn is en omdat het super romantisch is om in een teepee te zitten schenken we een regular size teepee weg in de kleur ecru. Ik denk dat dit toch wel een topper is. Wat moet je doen om kans te maken op dit geweldige geschenk?

teepee - unicorns & fairytales

  1. Volg Unicorns & Fairytales op facebook, ik gun het graag mijn volgers
  2. Volg Moozlehome op Facebook
  3. Tag een vriend die het ook leuk zou vinden of deel deze blogpost op jouw social media
  4. Laat weten in de comments waarom je hem graag zou winnen (niet op Facebook, enkel hier!)

Meedoen kan ook via Instagram. De winnaar wordt random gekozen uit alle deelnemers die via de blog/facebook en IG meedoen.

________________________________________

Because it’s Valentine’s day and we want to spread some love, we’ve teamed up and want to make someone happy with a regular size teepee. What do you have to do?


1. Follow Unicorns & Fairytales on facebook
2. Follow Moozlehome on Facebook
3. Tag a vriend or share this blogpost on your own social media
4. Let me know why you want to win this. (here and not on Facebook)

You can also enter at Instagram. The winner will be picked out of all the entries.

 

winner is…

Leentjes.home  

 

 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - A teepee from Moozlehome & WIN

You May Also Like

93 comments

Reply

leuk, leuk , leuk. Dit wil ik heel graag., of we er echt plek voor hebben is iets anders hihi
Hoe cool is je teepee decoration op pinterest!! Er gaat een wereld voor me open!

Reply

Een leuke knusse plaats om wat in te chillen zoals mijn kinderen zeggen… Echt supertof!

Reply

Super leuk voor mijn prachtige dochter…! ???
Facebook: An Na

Reply

Oh wauw, wat een leuke winactie! Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens heb meegedaan, dus ik zal eens een kans wagen πŸ™‚ Graag zou ik deze winnen voor de kamer van zoonlief Tomas. Hij wordt in mei 3 jaartjes en krijgt dan een “grote” slaapkamer. Enfin, dat wil zeggen grotere meubeltjes in dezelfde kamer, hihi! Ik ben ook aan het nadenken over een complete make-over, inclusief schilderwerken. Deze leuke tipi zou dus een leuk extraatje zijn om hem te verrassen. Duimen maar dus!

Reply

WoW een echte speeltipi voor onze kleine (B)Engels!! Verstoppen is dagelijkste kost hier en dat zou perfect kunnen in deze mooie tipi!

Reply

Ik ben een toekomstige leerkracht dat dit enorm graag zou delen met de andere kindjes. Het is super rustig en leuk voor de kinderen. Daar kunnen ze tot rust komen en een boekje lezen.

Reply

Zou prachtig staan in onze crèche en vele kindjes blij maken!

Reply

Ooohhh super winactie. Die zou echt nog in onze Senne zijn kamer passen. We zijn begonnen met senne zijn kamer te restylen. Senne krijgt er binnenkort een broertje bij en daarom krijgt hij een grote jongenskamer ? Deze zou de kamer helemaal af maken. Hij zou er super blij met zijn! En wij stiekem ook ? Dus duimen maat! ???

Reply

Ooo dit is gaaf! Met drie kinderen die graag in eigen hoekjes zitten en graag samen spelen is dit geweldig! Wat lijkt mij dit fijn, gezellig wat drinken, eten of even privΓ© een boekje met mama lezen. De jongens zullen ze er veel plezier in beleven en mama ook! Zo duimen hij is zo zo mooi!

Reply

Deze zou zo leuk zijn op Sem zen nieuw ingerichte pruerkamer, leuk cadeau voor zen derde verjaardag op 10 april

Reply

Ik zou deze graag winnen voor Mn zoontje! In mei zijn de werken af en krijgt hij grote kamer en bed enzo en daar zou de teepee beeldig staan.. gezellige hoek om te knuffelen en lezen slapen.. plekje om tot rust te komen..
Zalig mooi

Reply

Zo’n leuke giveway! Boaz wil ook even zijn kans wagen. Meneer is dol op verstoppertje spelen en tenten bouwen. Zo’n tipi zou hij dus superleuk vinden om in te spelen. Bovendien gaan wij ook einde maart een groot bed zetten en zijn kamer restylen, dus deze past daar perfect bij! Knuffel van Boaz (en mij ;))

Reply

Dit lijkt me superleuk voor Lio om in te spelen. Een knus hoekje waar ze samen met haar poppen kan spelen.

Reply

Mijn zoontje is gek op verstoppen,maar heeft soms ook echt een eigen plekje nodig als het druk is of is geweest. Daarom zou zo’n tentje echt een uitkomst zijn.(nu gaat hij onder tafel zitten) Dit gaat hij geweldig vinden! Jullie zullen hem zo blij maken en zijn papa en mama ook.

Reply

Prachtig daar kan elke dreumes in wegdromen, betoverd geraken en superspannende verhalen beleven!
Mooi gepresenteerd ook!
Past in elke stijl zo. Daar zou ik Ellie enorm mee kunnen verassen.
Uren verhaaltjes in voorlezen en avonturen beleven!

Reply

Oh wat leuk !! Teepee’s zijn echt zo leuk !!! Hij zou wel passen in ons nieuw huisje en in Vince zijn kamer !!! Vince zou er niet meer uitkomen denk ik ? !!! ❀️

Reply

Zo enthousiast en snel geschreven dat ik zelfs fauwten schrij!:-)
Wil Ellie natuuuuurlijk verrassen!:-)

Reply

Wat gaaf!! Ik doe heel graag mee voor Fenna! Het lijkt me heerlijk voor m’n dochtertje om haar eigen plekje in huis te hebben. Een plekje helemaal voor haar alleen.

Reply

Wauw, echt een te gekke giveaway?! Deze staat serieus al heel lang op Mn verlanglijst. Waarom? Mijn dochtertje Fenna wordt 24 maart 1 jaar en ik zou deze haar enorm gunnen zodat ze hier straks heerlijk in kan spelen. Ze heeft er dan ook nog super veel plezier van en staat zo leuk op haar kamertje?! Ik ga dus heel hard duimen zodat ik deze hopelijk cadeau kan doen aan haar! Fingers crossed ?

Reply

Wauw super tof! Een geweldig cadeau voor ons mannetje die bijna 2 jaar wordt! Hij is dol op hutten bouwen, hoe tof als hij zijn eigen tipi wint! Heerlijk boekjes lezen in de tipi op zijn nieuwe kamer en deze zomer genieten in de tipi op het gras! We duimen!

Reply

mijn kleindochter gaat uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

Reply

Hij staat al een tijdje op mijn verlanglijstje! Zou zoooo leuk zijn in de babykamer. Het maakt het allemaal nog gezelliger. Ook als ze ouder zijn is het leuk. Hun eigen plekje om te spelen, snoezelen….

Reply

Deze wil ik graag winnen voor mijn lieve dochter Nona. Door haar autisme zou dit ideaal zijn om zich even in af te zonderen en tot rust te komen.

Reply

Echt super leuk! Zou heel leuk staan op mijn zoontje zijn kamertje ?

Reply

Waaaw een plaatsje voor onzen Emiel om weg te dromen en een veilige plek om rustig een dag te beginnen of af te sluiten. Of een plaats waar wilde verhalen over heldhaftige indianen beginnen!

Reply

Geweldig mooie tipi! Leuke review. Vanwege een 2e kindje op komst zijn we bezig met de kinderkamer voor ons zoontje van 2 jaar. Daar past deze tipi perfect in!!

Reply

Mijn zoontje (bijna 3 jaar) is gek op tentjes bouwen, dus deze tipi zal hij geweldig vinden! Zijn eigen knusse plekje

Reply

Een ideaal plekje om ff tot rust te komen in de living, spelen zoals een indiaantje en oehoe doen,.
Het zou hier optimaal gebruikt worden want nu zoekt hij dekking onder een matrasje ofzo.

Reply

Dit zou onze tweejarige fantastisch vinden! Wij doen graag mee

Reply

Wat een fantastisch geschenk! Dit weekend was het toevallig het verjaardagsfeestje van mn petekindje en daar heb ik gemerkt dat hij zot is van n huisje. Deurtje open, raampje open, weer toe… Nu zie ik het niet zitten om zo n knalroze huisje in mn living neer te planten, maar deze coole tippee wel! En door de decoratie-mogelijkheden, is t ook n speeltje voor mij πŸ˜‰

Reply

Ik hou ervan dat de kinderen gewoon kunnen spelen in de woonkamer en zich ten volle kunnen uitleven! maar ik heb ook graag een mooi clean interieur zonder teveel speelgoed (lees: al het gekregen foute speelgoed dat je liever niet in huis wilt maar dat de minis dan juist het allerleukst vinden omdat het zoveel lawaai maakt of de lelijkste kleuren heeft *zucht) en rommel! Deze tipi is iets waar ze mee kunnen spelen en ook mooi is in je interieur dus een echte win win. deze zou ook perfect in onze woonkamer passen en als er snel opgeruimd moet worden: tentje open, rommel erin en tentje toe! :))))

Reply

My family would be ecstatic to win this… our daughter is turning 1 on Sunday and this would be the greatest gift. She genuinely loves books and this gives her the cosiest quietest little space to explore her reading.

Reply

Oh wauw, deze is echt heel mooi door zijn eenvoud. Wil deze graag winnen zodat mijn meiden hier samen heerlijk in kunnen spelen. Komt ook vast goed, want nu doen ze al niets liever dan hutje spelen in grote kartonnen dozen.
Zit nu al te bedenken hoe ik zou deze decoreren hihi.
Ga dus snel ook iemand taggen, want win deze maar al te graag!

Reply

Dit vind ik nou zo ontzettend leuk voor mijn twee peuters Qwynn en Aivey ❀❀❀ Ik weet zeker dat ze uren speelplezier zullen hebben in deze prachtige teepi. Ook leuk om samen met vriendjes en vriendinnetjes in te spelen. Het zal ook nog eens prachtig staan in onze woonkamer en ik kan mijn creativiteit de vrije loop laten gaan doordat ik kan decoreren. Want daar ik hou van ❀❀ Met mooie lichtjes, kussentjes etc. Ik zie het al helemaal voor me ❀❀

Reply

Ooh! Ik zou deze supergraag willen winnen! We hebben elke avond een gezamenlijk voorleesmomentje met de twee kids (en sinds kerst ook met onze poes erbij ?) Het zou leuk zijn om dit momentje naar een vast “voorlees/snoezelhoekje” te kunnen verplaatsen! Ik zie onze kinderen er al in spelen ? En voor mezelf alweer een volgende pinterest deco-moment! Love it!?? ?❀️

Reply

Ooooh ja!! Nog even een aanvulling op mijn vorige reactie, ik ben dol op fotograferen. Om de mooie, grappige en leuke momenten vast te leggen. Zodat het tastbaar blijft ❀❀ In deze teepee, (mochten wij de gelukkigen zijn) zullen denk ik veel mooie, grappige en leuke momenten zijn die ik dan kan vastleggen en tastbaar kan maken. Zodat het een blijvende herinnering wordt, dat vind ik echt mooi ❀❀

Reply

Wauw wat een gave tipi! Ik zou deze heel graag willen winnen voor mijn stoere vent. Hij wordt eind februari een jaar dus dit zou een tof cadeau zijn! Lijkt me super leuk om samen met hem hier in te picknicken tussen de middag en samen pannekoeken eten in de tipi… een super knus plekje zou dat worden:) en voor mezelf zou ik het ook helemaal geweldig vinden. Ik zie mezelf al nonstop fotograferen..echt een aanvulling zou dit zijn in ons huis!

Reply

Zo leuk! Dit zou een heerlijk hoekje kunnen vormen in de speelkamer, waar ze zich even kunnen terugtrekken om een boekje te lezen, een beetje rusten of met de poppen spelen. En stiekem ook een nieuw deco-projectje voor mama πŸ™‚ xxxxx

Reply

Erg mooi zeg! Ik zeg de box eruit en de Teepee erin! Dat zal veel speelplezier opleveren voor mijn schatten. Nu is een hut onder de tafel erg populair, maar hopelijk binnenkort de Teepee! πŸ˜‰

Reply

Ik ben in verwachting van ons eerste kindje. Heel spannend allemaal!
De teepee zou leuk zijn om het, nu nog kale, kamertje wat in te richten. πŸ™‚

Reply

mijn 3 jongens van 7, 5 en bijna 3 jaar zien het al helemaal zitten om zo een tipi in huis te halen, om erin te spelen, lezen, knuffelen, wegdromen… Ik vrees al voor een echt cowboy- en indianengevecht om te beslissen op wiens kamer de tipi mag komen te staan… πŸ™‚

Reply

Dit is toch wΓ©l een supertoffe winactie!
Ik zou hem zoooooooo graag willen winnen voor mijn metekindje.
Hij is ondertussen al meer dan zes maanden grote broer.
Maar voor een jongen van 3,5 jaar is dit elk moment toch wel een aanpassing.
Had al lang zitten denken om hem eens iets te schenken waarbij hij eens ruimte voor hemzelf kon creΓ«ren.
En deze tipi is toch wel ideaal!
En wat zou hij leuk staan bij mijn zusje thuis πŸ™‚

Reply

Ik wil erg graag mee doen voor ons lieve kleine meisje ze heeft een nieuwe kamer en ik denk dat deed hem helemaal af gaat maken.?

Reply

Geweldige prijs om te verloten! Ik doe dan ook heel graag mee. Ik wil het kamertje van mijn dochter opnieuw inrichten en hiervoor staat een teepee hoog op mijn verlanglijstje. Leuk detail trouwens de zijramen.

Reply

Wat zou ik graag zo een tipi winnen! ??? en nu maar duimen!

Reply

Oh, wat zou ik deze graag winnen. Binnenkort ons eigen huisje en deze zou er geweldig goed in passen. ?

Reply

Ik kijk er erg naar uit om mijn kleine prins in deze tipi te zien spelen! Hij is een grote fan van jouw blog want die worden hier dagelijks voorgelezen πŸ˜€

Reply

Ik zou hem graag winnen voor m’n twee dochtertjes, ze zouden het fantastisch vinden!

Reply

Mijn hoogsensitief zoontje zou dit zalig vinden om zich even te onttrekken aan alle drukte thuis, met zijn kleuterbroertje lukt dit niet altijd. Wat kussens en een boekje, meer heeft hij niet nodig om in deze prachtige tipi rust te vinden. Duimen maar !

Reply

Een Tipi?? Graag!! Voor al mijn kleine indiaantjes hier… Als mama van 5 kids plus onthaalmama van 7 opvangkindjes vind ik dit een superding!!! Fingers crossed hier xx

Reply

Jaaaaa! Sidney’s kamer wordt langzaam getransformeerd tot grote jongens kamer. Binnenkort de commode eruit en dan eindelijk plek voor zo’n gave teepee! ???

Reply

Daar zouden mijn zoon en dochter wel blij mee zijn. Een wegkruip hoekje op de speelzolder, ideaal! Wij loten graag mee

Reply

Wat Lucie, onze dochter (7 maand oud), het liefste samen met mij doet, is onder een dekentje liggen en kijken naar alle plekjes waar er nog lichtstraaltjes doorkomen. Ze spert dan haar oogjes open tot het maximum en begint met haar handjes te graaien naar het dekentje. Dit is ons momentje, onder ons deken-tentje. Ik denk daarom ook dat ze verzot zou zijn op een teepee! Een ideale plek om samen in te spelen of ’s avonds haar boekje in voor te lezen voor ze in haar bedje moet. Wij doen dus heel erg graag mee!

Reply

Mijn oudste dochter is een echt papa’s kindje, een wildebras. Ze doet niets liever dan met papa spelen. Ik geniet met volle teugen van hen bezig te zien. Dit geschenk zou hen alletwee verheugen (en mama natuurlijk ook)! Julie kan het indianengeluid al maken en kijkt dan trots naar ons als het lukt πŸ™‚

Reply

superleuke tipi die gewoon in de living kan blijven staan; Ik hou ervan omdat die niet zo hard opvalt, veel tipis hebben hele felle kleuren of grafische prints erop maar deze is leuk naturel wat perfect in ons scandinavische interieur zou passen in de living. ik vind het super dat de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven in de woonkamer , maar ik hou ook niet van dat lelijke speelgoed dat overal blijft rondliggen (lees : je kent het wel , het gekregen speelgoed dat net iets te groot is of net teveel lawaai maakt maar dat je kinderen vaak het geweldigst vinden *zucht). daarom is deze tipi perfect! ze kunnen leuk spelen, en het is bovendien nog een leuke eyecatcher
Deze tent is ook ideaal om snel op te ruimen, tentje open, alles erin, tentje toe en het lijkt weer netjes!

Reply

Momenteel ben ik 25 weken zwanger en we verwachten eind mei ons 2de dochtertje. We zijn volop bezig met het inrichten van de kamertjes: June haar kamer gaat van babykamer tot peuterkamer met een heel fijn speelhoekje waar ze binnenkort samen in kunnen genieten. Deze tipi zou daar zo mooi in staan! #fingerscrossed ?

Reply

Momenteel ben ik 25 weken zwanger en we verwachten eind mei ons 2de dochtertje. We zijn volop bezig met het inrichten van de kamertjes: June haar kamer gaat van babykamer tot peuterkamer met een heel fijn speelhoekje waar ze binnenkort samen in kunnen genieten. Deze tipi zou daar zo mooi in staan! #fingerscrossed

Reply

Wij zijn er zot van, ideaal voor verhaaltjestijd. Gewoon met z’n tweetjes zonder afleiding. Maar ook om te spelen, verstoppertje te spelen. En helemaal niet storend in het interieur, je kan je decoratie immers aanpassen aan de seizoenen.

Reply

Julian zelf is waarschijnlijk nog te klein om daar echt van te kunnen genieten, maar het zou fantastisch zijn om daar een gezellig, knus hoekje van te maken waar we onze voorleesrituelen van iedere avond kunnen beleven. Van kleins af aan wordt deze mooie teepee zijn plekje om tot rust te komen ??? Wij duimen hier alvast!

Reply

Zo leuk!
Het tag graag al mijn collega’s, want iedere collega zou het fantastisch vinden om een tipi te winnen. Voor thuis of in de klas <3

Reply

Wat een gave winactie!
Deze toffe teepee is zo cool voor onze kids.
We zijn het klunzen met een tafeltent die eigenlijk toch net niet over de tafel past nu wel een beetje beu aan het raken.
Daarom zou dit zeker een welkome vervanging zijn.
Dit ‘huisje’ gaan ze echt geweldig vinden β™‘β™‘β™‘

Sharon

Reply

Heel mooi om hun fantasie te stimuleren en tegelijk een plekje voor zichzelf als ze nood hebben aan rust. Neem graag deel voor mijn kapoen!

Reply

Wat een leuke tipi!
Wij hebben net een huisje gekocht met een mooie kamer die we helemaal gaan inrichten als speelkamer voor onze kleine meid. Dit stuk past perfect in het plaatje!

Reply

Wij hebben nog een leeg plaatsje in de woonkamer waar vroeger mijn dochter haar park stond.Deze tipi zou daar mooi passen.Dit lijkt me super om te hebben.zo heeft mijn meid haar eigen plekje in de woonkamer.Nu ligt alles een beetje overal πŸ™‚

Reply

Na 4,5 te wonen op een huurappartement hebben wij eindelijk een huisje gevonden. In juni verhuizen we dit naar ons nieuwe plekje. “Probleem” is dat dat huisje een stuk groter is dan ons appartement en we dus nog heel wat extra gaan moeten kopen.
Voor Mona is er een hele speelruimte in de leefruimte voorzien en die teepee zou daar echt perfect zijn! Je zou ons dus een enorm plezier doen. Ik vind het echt prachtig!

Reply

Wat een geweldig product en wat lief dat jullie een ander gezin hier ook blij mee willen maken.
Mijn vriend en ik zijn nu bijna een jaar bij elkaar. Zelf heb ik geen kinderen maar hij heeft er wel twee. Een meisje van 2,5 en een jongen van 9,5. Hoewel ik het in het begin heel spannend vond gaat het hartstikke goed. Afgelopen week kreeg ik zelfs een roos van zijn zoontje voor Valentijn “omdat ik altijd zo lief ben”. Smelt! En dat terwijl ik best onzeker ben over het stiefmoeder schap. Beide kinderen zijn super gek op mij en andersom. Ze zijn hier al een aantal keer komen logeren en dat is soms een beetje vermoeiend want wat een energie! Haha maar ook super leuk. Graag win ik deze tipi om ze te verrassen. Een gebaar dat ze hier meer dan welkom zijn en dat ook zij voor altijd in mn hart zitten samen met hun papa.

<3

Reply

Het zou leuk zijn om deze te winnen voor mijn dochters en zoontje om heel de dag Cowboy en indiaantjes te spelen met hun eigen teepee. Ik hoor de pangpang’s en oehoe’s al in huis πŸ™‚

Reply

Mijn meiden en gastkindjes verstoppen zich graag in een tent. Heb net een klein speelhuisje voor in de tuin aangeschaft. De (gast)kindjes vinden het prachtig.
Zou nu graag een tipi willen hebben voor in de woonkamer. Zodat mijn meiden en gastkindjes zich erin kunnen verstoppen en er in kunnen spelen.

Reply

Ik zou hem graag willen winnen voor in de nieuwe kinderkamer. Wat een prachtexemplaar zeg!

Reply

Oooohhh Wow!! Deze is echt super mooi! Ik zou hem heeeeeeeel graag willen winnen voor inze meid van 14 maanden. Samen mooie herinneringen maken met behulp van de teepee. Heerlijk cozy samen boekjes voorlezen voor het slapen gaan, of hele verhalen naspelen… de mooiste momenten zijn de momenten die spontaan opkomen en door fantasie geprikkeld worden. Daar kunnen we deze mooi voor gebruiken β™‘β™‘β™‘

Reply

Super mooi!! Een tipi staat al zo lang op mn verlanglijst! Een mooi speelplek en om in weg te dromen! Wat kan je nog meer wensen??!! Ik doe graag mee voor mn dochtertje Julie en ook voor mn pleegbroertje (2,5) & pleegzusjes (6 en 9 jaar) die komen vaak bij ons spelen en ik zou ze graag willen verrassen met deze tipi! Ik weet er al een mooi plekje voor in de woonkamer πŸ™‚ samen met ze spelen, boekjes lezen of er spelletjes in doen! Lijkt me gewdig!! Ik doe mee via instagram!

Reply

This tipi is just so cool!!
We’re moving in less than 2 months and Lily will have her own play room. I think it would perfectly fit in there!!
I can already imagine her playing hide and seek in the tipi, feeling like a Cherokee and making a whole story around it <3
Thank you for the contest πŸ™‚
xxx

Reply

Wat een fijne winactie! Met twee kleine prinsessen en een prins doe ik graag mee. Zodat ze hun eigen fort kunnen spelen ipv de bank telkens over hoophalen en met stoelen en tafellaken hun eigen tent bouwen. Dit is veel mooier en leuker! Ook voor mij?

Reply

Hip en stylish! Kan mijn woonkamer wel gebruiken. De kamer is al druk genoeg met al het kleurrijke speelgoed van onze 2 mannetjes van 1 en 3. Met het lente zonnetje in het vooruitzicht kan er ook volop buiten mee worden gespeeld!

Reply

Wij zijn helemaal hotemetoot van deze stoere tipi en doen graag mee (voor onze lieve kleine indiaan indiaan), hij wordt volgende maand twee jaar. Deze mooie tipi zou hier bijzonder goed staan in ons witte interieur en voor urenlang speelplezier zorgen.

Reply

Ik doe graag mee. Mijn meiden verkleden zich graag en spelen dan allerlei avonturen. Hoe leuk is het om dan in een echte Teepee te kunnen wonen en thee in te drinken

Reply

Yes please!!! Ik vind ze zo tof ????? .. Mijn 4 jarige dochter gaat het fantastisch vinden.. ❀

Reply

Wow wat gaaf!!!! Ik doe graag mee voor ons kleintje dat binnenkort geboren wordt. Superleuk voor in de babykamer, maar ook voor in de woonkamer en buiten!

Reply

Voor mijn lieve zoon Miel , die binnenkort nieuwe grote kamer krijgt
Hij zou dir geweldig vinden .. en zou echt top zijn om samen in de teepee te knuffelen , lezen ..
zou deze dus kei graag winnen v mijn lieve mannetje

Reply

Om samen met onze zonen te dromen van indianen en de cowboys. Om hen peter pan verhalen te vertellen en om samen met de vriendinnen de vele mooie scoutsmomenten op te rakelen

Reply

Oooooh wat zou deze leuk zijn in ons nieuwe huisje, waar de kindjes hun eigen speelkamertje krijgen!!!! πŸ™‚ Wij duimen!!! Superleuke tent!

Reply

Geweldig plekje voor spannende avonturen. Veilig in huis πŸ™‚

Reply

Eerlijk? Ik wil hem niet enkel voor mijn zoontje, maar ook voor mij! Staat zo hip in huis! πŸ˜€

Reply

Eerlijk? Ik wil hem niet enkel voor mijn zoon, maar ook voor mij! Staat zo hip in huis πŸ˜€

Reply

Ohhhh deze tipi is zooooo welkom voor mijn kids Jackson en Meadow. Maar stiekem kan ik ook niet wachten om hierin te zitten en samen met mijn kids te spelen πŸ™‚

Wij gaan heel hard duimen!

Reply

Ik doe heel graag mee voor mijn eigen valentijntje!
Wezijn ons nieuwe huis aan het opknappen, eindelijk een eensgezinswoning, heerlijk!
Mijn zoontje lekker zijn eigen ruime kamer. Zelf is mijn zoontje snel geprikkeld en trekt zich daarom vaak terug in zijn speelhoekje of gebouwde hut.
Wat zal dit een fijn plekje zijn voor hem om zich lekker terugte trekken

Reply

Wij hebben niet een hele grote woonkamer, maar wat zou het leuk zijn als ons zoontje straks toch een hele mooie eigen speelplek heeft in deze mooie tipi!! Een echte eyecatcher in de kamer en het raampje erin maakt hem echt helemaal af! Wij gaan heel hard duimen!!!

Reply

Ooooh! Die wil ik echt zo hard winnen want mijn manlief vind dit niet zo leuk om aan te schaffen πŸ™ en mocht ik het winnen dan kan hij helaas niets meer zeggen hihi… Het is binnenkort mijn Munchkin zijn 1ste verjaardag. Dit zou pas de kers op de taart zijn om hem deze teepee van Moozlehome te mogen geven! Hierbij doe ik heel graag mee en hoop ik zo hard te winnen.
ps: Vince mag echt boffen met zo’n supercreatieve mama πŸ˜‰ Prachtige ingerichte kamer!!! x

Reply

Super graag!! Dit is echt de mooiste teepee die ik gezien heb ?

Reply

Oooh deze zou super mooi staan in onze nieuwe kinderkamer die nog verder ingericht moet worden! Gegarandeerd speelplezier voor binnen enkele jaren en voor nu een hele mooie decoratie!

Reply

Enter //FB

Hi, I would love to win because I love the natural & wood combo. For a new design/decoration in the playroom it would be perfect. So…love!

Nynne (@nynneetliloujos)

Reply

Zo leuk, ik wil hem winnen voor sem zen derde verjaardag op10/4 . We zijn bezig met de inrichting van zen nieuwe kleuterkamer en deze zou echt toppie zijn ! Duimen maar dat we toch een keer winnen???

Reply

I love this! This is so cute. I would love to win this for my baby’s playroom! It would make for a great reading spot~ πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *